TJENESTER

Ergoseat innehar mer en 15 års spesialisterfaring med individuelle sete og ståløsninger som fagfelt. Våre dyktige medarbeidere har erfaring fra flere arenaer, alle knyttet opp mot dette fagområdet. Dette gjør oss i stand til å bistå deg med alle spørsmål du måtte ha, enten som bruker eller terapeut. Vi tar dine utfordringer på alvor og hjelper deg med alt fra enkle spørsmål til konsultasjon og tiltaksforslag. 

KARTLEGGING

Ergoseats erfarne terapeuter hjelper deg å kartlegge utfordringer og tiltak. Videre gjennomførers kartlegging og evaluering av alle produserte løsninger. Dette har gitt oss en unik erfaringsbank med mer en 5000 grundige dokumenterte tiltak. Våre tilbudte sitte og ståløsninger baserer seg derfor på 15 år med grundig eraingsbasert og dukumentert kunskap på området. 

PRODUKSJON

Ergoseats produkter er utformet for størst mulig individuell tilpasning, og intuitiv funksjonalitet. Vi tar hånd om all produksjon selv, i egne lokaler. Her kompromisses det ikke med kvalitet!

OPPFØLGING

Ergoseat har personlig overlevering og oppfølging av alle våre produkter. Dette er med på å sikre fornøyde brukere og optimal nytte og funksjon av våre produkter. Vår suksess baseres på at du er fornøyd med ogg og vårt produkt. Så enkelt er det! 

DutchEnglishFrenchGermanNorwegianSwedish